Griep en pneumokokken vaccinaties – Huisartsenpraktijk Westmaas – Westmaas

Huisartsenpraktijk Westmaas biedt volledige huisartsenzorg en bij ons vindt u een uitgiftepunt van de APPO apotheek. Op de website van Huisartsenpraktijk Westmaas kunt u terecht voor informatie over de praktijk, gezondheidsnieuws en biedt de site een aantal services via handige formulieren. Zoals voor het inschrijven bij de praktijk, klachten melden, wijzigingen doorgeven en u kunt ons vragen stellen. Kijk hiervoor in het menu onder services.

Terug naar overzicht

Griep en pneumokokken vaccinaties

Beste patiënten,

Wilt u informatie over de griep- en pneumokokken en vaccinaties, bel dan naar de praktijk en kies voor 5 en luister het bandje af. Dan krijgt u de informatie die u nodig heeft.

De griep- en pneumokokken vaccinaties worden in de praktijk gegeven op 15 november tussen 17.30 en 19.30 uur. De griepprik krijgt u alleen als u een uitnodiging ontvangen heeft. Deze worden in week 43 verstuurd. Als u in aanmerkingkomt voor de pneumokokken vaccinatie krijgt u een aparte brief.

Indien u op 15 november de volgende klachten heeft: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, koorts opeens moe, niet meer ruiken of proeven dan mag u de griepprik niet. Neem dan contact met de praktijk op als u weer beter bent om een afspraak te maken.

Vergeet uw uitnodiging niet mee te nemen.

Als u thuis geprikt wordt dan krijgt u ook vanaf week 43 een brief thuis. Er komt dan een medeweker van de praktijk langs op 14 november tussen 8.00 en 14.00 uur. Dus zorg dat u dan thuis bent.

Team Westmaas

Publicatiedatum: 12-10-2022