Medicatie – Huisartsenpraktijk Westmaas – Westmaas
Header afbeelding
Munnikenweg 4 3273LG Westmaas Tel:0186 571531 Spoed 0186 576164

Medicatie

Medicijnen afhalen

Vanaf 1 januari 2021 is de praktijk een afhaalpunt van APPO voor de medicijnen. De apotheek is overgedragen aan APPO B.V. te Roosendaal: http://www.appo.nl. APPO levert de medicijnen kant en klaar aan de praktijk en u kunt uw medicijnen gewoon in de praktijk blijven afhalen.

Afhaaltijden: maandag t/m vrijdag van 15:30 uur tot 17:00 uur.

Medicatie bestellen of herhalen

U kunt medicatie bestellen of herhalen op de volgende manieren:

  • via de website 24 uur per dag via onderstaand formulier, LET OP de bezorgfunctie van medicatie is niet mogelijk, medicatie dient u ten alle tijde zelf op te halen bij de praktijk;
  • neem contact op met APPO over het bestellen van uw specialistische medicatie;
  • in de brievenbus bij de praktijkingang kunt u het uitgeknipte etiket van uw medicatie doen.

Bestelt u uw medicijnen voor 10.00 uur op werkdagen, dan kunt u de bestelling na 2 werkdagen na 15.30 uur afhalen via het afgiftepunt. U ontvangt hiervoor een e-mail of sms. 

In het weekend en in de avond- en nachtelijke uren, kunt u in geval van nood gebruik maken van de dienstapotheek via Huisartsenpost ’t Hellegat te Klaaswaal.

Wij vragen u om uw medicatie te bestellen via de website, app of door het uitgeknipte etiket van uw medicatie in de brievenbus te doen. Dit om de assistentes maximaal bereikbaar te houden voor de noodzakelijke huisartsenzorg. Als u uw herhaalmedicatie niet op deze manieren kunt bestellen dan kunt u het telefonisch doorgeven aan de assistente, iedere werkdag van 08:00 uur tot 12:00 uur.

Geneesmiddelen en informatie

Wilt u informatie opzoeken over (uw) medicijnen dan kunt u terecht op apotheek.nl of kijk op de website onder gezondheidsinformatie.

We wijzen u nog op de verscherpte wetgeving ten aanzien van het besturen van een auto bij het gebruik van bepaalde medicijnen. De betreffende middelen hebben een geel etiket op het doosje met de waarschuwing: dit geneesmiddel kan de rijvaardigheid beïnvloeden. Bij twijfel en vragen over uw medicatie kunt u altijd de  APPO apotheek raadplegen of kijk op de volgende website: rijveiligmetmedicijnen.nl.

Stap 1 van 4
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 4
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.

Stap 3 van 4
Herhaalrecepten toevoegen

Medicijn (1)

Informatie apotheek

Stap 4 van 4
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboorteplaats
Geboortedatum
//
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres

Herhaalrecepten gegevens

Naam
Gebruik per dag
Sterkte
Aantal

Informatie apotheek

Naam apotheek
Opmerkingen

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Aanvragen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord