Spreekuur op afspraak – Huisartsenpraktijk Westmaas – Westmaas
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Westmaas
Beatrixlaan 32C 3273 AB
Westmaas

Spreekuur op afspraak

Spreekuur van de huisarts is alleen op afspraak en vindt op iedere werkdag plaats tussen:

  • 08.00 – 09.30 uur
  • 09.30 – 12.00 uur
  • 15.00 – 16.30 uur

U kunt zowel online via de patiëntenomgeving als telefonisch via de doktersassistente een afspraak inplannen.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van de gewenste afspraak. De assistente is opgeleid om uw gezondheidsklacht/vraag goed in beeld te brengen en te beoordelen wat de beste weg is om uw klacht/vraag te behandelen en binnen welke termijn. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Meer informatie vindt u in dit triagefilmpje

Indien u geen reden wilt vermelden bij de assistente kan het zijn dat u omwille van de planning niet dezelfde dag op het spreekuur terecht kunt, omdat consulten ingepland worden op basis van urgentie. Indien de reden van uw afspraak erg persoonlijk is en u dit liever directe met de huisarts wilt bespreken, geef dit dan aan bij de assistente.

Heeft u meerdere klachten of vragen geef dit aan bij het maken van de afspraak, dan houden we er rekening mee in onze agenda.

Indien het voor u niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. Visites worden dagelijks gereden tussen 13.30 – 15.00 uur.

Er is geen telefonisch spreekuur. Bij vragen kunt u deze stellen aan onze assistente. Zij zal indien nodig overleggen met de huisarts en u terugbellen.