Spreekuur op afspraak – Huisartsenpraktijk Westmaas – Westmaas
Welkom bij Huisartsenpraktijk Westmaas

Heeft u medische zorg nodig of een vraag aan uw huisarts? Maak een afspraak of bestel herhaalmedicatie via de patiëntenomgeving of bel naar de praktijk via 0186-571 531. Heeft u ’s avonds of ’s nachts medische hulp nodig? dan kunt u contact opnemen met HAP Hellegat. De huisartsenpost is alleen beschikbaar voor spoedzorg. Bij ernstige, levensbedreigende situaties bel 112.

Huisartsenpraktijk Westmaas Beatrixlaan 32C 3273AB Westmaas

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag, voor het spreekuur moet u altijd een afspraak maken.

Onze website biedt de mogelijkheid om online een afspraak in te plannen via het zorgportaal

De Patientenomgeving https://www.huisartsenpraktijkwestmaas.nl/patientenomgeving/

U kunt ook telefonisch contact opnemen met de praktijk tussen 08.00 – 09.30 uur en 10.00 – 12.30 uur om een afspraak in te laten plannen.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van de gewenste afspraak. De assistente is opgeleid om uw gezondheidsklacht/vraag goed in beeld te brengen en te beoordelen wat de beste weg is om uw klacht/vraag te behandelen. Zij kan een inschatting maken van de tijd die nodig is en de spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Meer informatie vindt u in dit triagefilmpje

Indien u geen reden wilt vermelden bij de assistente kan het zijn dat u omwille van de planning niet dezelfde dag op het spreekuur terecht kunt, omdat consulten ingepland worden op basis van urgentie. Indien de reden van uw afspraak erg persoonlijk is en u dit liever directe met de huisarts wilt bespreken, geef dit dan aan bij de assistente.

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.