Huisarts K. Sevens stopt na 7 december 2023 als waarnemer – Huisartsenpraktijk Westmaas – Westmaas
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Westmaas
Beatrixlaan 32C 3273 AB
Westmaas

Terug naar overzicht

Huisarts K. Sevens stopt na 7 december 2023 als waarnemer

Beste Patiënten,

Bij deze wil ik jullie laten weten dat mijn tijd hier bij huisartsenpraktijk Westmaas tot een einde komt. Na bijna elf hele mooie jaren als huisarts en daarvoor al een jaar als huisarts in opleiding bij dokter van der Ven heb ik besloten om mijn werk dichter bij huis voort te zetten.

Ik merk dat de afstand en met name de reistijd van Den Haag naar Westmaas toch teveel geworden zijn om dit op een fijne manier te kunnen blijven doen. Mijn gezin met twee jongens van 5 en 6 jaar en een werkende echtgenoot (huisarts, met een eigen praktijk in Den Haag) vergen meer tijd en flexibiliteit.

Ik heb met heel veel plezier kunnen werken in Westmaas. Jullie hebben niet alleen vertrouwen in mij gesteld met jullie gezondheid, maar hebben mij ook toegelaten in jullie levens, met al jullie verhalen en uitdagingen. Heel veel dank hiervoor!

Ik heb genoten van de bijzondere momenten, van het luisteren naar jullie verhalen.  Heel mooi om te zien ook hoe jullie zorgen voor elkaar!

Als Westmaas dichter bij Den Haag gelegen had, was ik graag de komende 25 jaar nog jullie huisarts geweest.

Mijn collega dokter Zuiderwijk heeft het afgelopen jaar al met velen van jullie kennis gemaakt en ik heb er het volste vertrouwen in dat zij op een heel fijne manier als huisarts het werk in Westmaas kan voortzetten.

Ik wens jullie allen het allerbeste in jullie gezondheid en geluk!

Met vriendelijke groet,

Katrien Sevens

Publicatiedatum: 04-10-2023