Word jij onze nieuwe Praktijkondersteuner? – Huisartsenpraktijk Westmaas – Westmaas

Huisartsenpraktijk Westmaas biedt volledige huisartsenzorg en bij ons vindt u een uitgiftepunt van de APPO apotheek. Op de website van Huisartsenpraktijk Westmaas kunt u terecht voor informatie over de praktijk, gezondheidsnieuws en biedt de site een aantal services via handige formulieren. Zoals voor het inschrijven bij de praktijk, klachten melden, wijzigingen doorgeven en u kunt ons vragen stellen. Kijk hiervoor in het menu onder services.

Terug naar overzicht

Word jij onze nieuwe Praktijkondersteuner?

Ben jij een patiëntvriendelijke, ambitieuze praktijkondersteuner en heb jij een passie voor het vak? Ben jij daarnaast ook nog op zoek naar een fijne werkplek? Dan is Huisartsenpraktijk Westmaas een praktijk voor jou! We zijn per direct op zoek naar een:

Praktijkondersteuner ( voor 24-27 uur)

Hoe ziet jouw werk eruit?

Als praktijkondersteuner ben je het verlengstuk van de huisarts op het gebied van chronische zorg. Patiënten komen met uiteenlopende klachten komen bij jou op consult. Jouw doel is om helder te krijgen welke hulpvraag er nodig is. Als praktijkondersteuner breng je aan de hand van je consult een advies uit. Jij weet exact wat de volgende stappen kunnen en moeten zijn.

Je biedt zorg en ondersteuning aan patiënten met een chronische ziekte, zoals diabetes, COPD, astma en CVRM. Ook ondersteunen in de ouderenzorg behoort tot de mogelijkheden. Je hebt daarnaast een belangrijke rol in preventie van ziektes en klachten. Denk hierbij aan stoppen met roken en leefstijlinterventies. Het werk van een praktijkondersteuner is afwisselend; als praktijkondersteuner kijk je niet alleen naar het medische gedeelte, je kijkt ook naar de omgeving van de patiënt. Klachten van de patiënt inventariseer je en in gesprek met de patiënt kijk je naar zowel de medische, psychische als sociale aspecten. Tot slot ben je een verbindende factor in een netwerk van zorgverleners, mantelzorgers en welzijnswerkers.

Waar ga je werken?

Je zult werkzaam zijn in een kleine dorpspraktijk in Westmaas in de Hoeksche Waard. Werken in de Hoeksche Waard betekent werken in een unieke streek aan de rand van de Randstad. Een gebied met vergezichten, polders, dijken, ruimte en karakteristieke dorpen met hechte gemeenschappen. In de huisartsenpraktijk wordt gewerkt in een klein betrokken team, de lijnen zijn kort waardoor een fijne manier van samenwerken ontstaat en waar ruimte is voor plezier. Het team bestaat 2 huisartsen, 2 doktersassistenten en 1 collega praktijkondersteuner. De praktijk is onlangs verhuisd naar een tijdelijke huisvesting voor 3-5 jaar en komt je te werken in een nieuwe praktijk! Meer informatie over de praktijk vind je op: www.huisartsenpraktijkwestmaas.nl.

Wat verwachten we van jou?

De collega die wij zoeken heeft minimaal een afgeronde relevante HBO-V/MBO-V opleiding en bij voorkeur een afgeronde POH opleiding. Je kern vaardigheden, kennis en talenten zijn:

  • Je kunt voorlichting geven over klachten en geeft adviezen;
  • Je bent in staat de juiste zorgverleners in te schakelen in de keten;
  • Je weet te motiveren, stimuleren en hebt een probleemoplossend vermogen;
  • Je bent doortastend en hebt een zelfstandige en gestructureerde werkhouding;
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel voor de kwaliteit van de zorg binnen de huisartsenpraktijken;
  • Je beschikt over basiscomputervaardigheden.

Belangrijk is dat je beschikt over genoeg ervaring en enthousiasme.

Wat heeft Huisartsenpraktijk Westmaas te bieden?

Een hardwerkend, gezellig en collegiaal team waarbinnen jij een afwisselend en uitdagende baan kunt uitoefenen. Je krijgt ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen in een klein team. Jouw salaris is op basis van opleiding en ervaring en inschaling volgens de CAO Huisartsenzorg. Uren en werkdagen in overleg.

Meer informatie

Ben jij enthousiast geworden en wil jij onderdeel worden van ons team? Solliciteer dan direct. Stuur je motivatie en CV naar n.vanmoorst@zghw.nl.

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Natasja van Moorst (praktijkmanager) via n.vanmoorst@zghw.nl of 06 20190341.

We zien jouw reactie met nieuwsgierigheid tegemoet!

 

Publicatiedatum: 07-06-2022