Uw zorg is Onze zorg;  stop agressie tegen zorgverleners. – Huisartsenpraktijk Westmaas – Westmaas

Huisartsenpraktijk Westmaas biedt volledige huisartsenzorg en bij ons vindt u een uitgiftepunt van de APPO apotheek. Op de website van Huisartsenpraktijk Westmaas kunt u terecht voor informatie over de praktijk, gezondheidsnieuws en biedt de site een aantal services via handige formulieren. Zoals voor het inschrijven bij de praktijk, klachten melden, wijzigingen doorgeven en u kunt ons vragen stellen. Kijk hiervoor in het menu onder services.

Terug naar overzicht

Uw zorg is Onze zorg;  stop agressie tegen zorgverleners.

April 2021

Beste patiënt;

Nu het coronavirus ons dagelijkse leven nog steeds beheerst en daarmee de zorg voor uw gezondheid wordt bemoeilijkt, doen wij als huisartsenpraktijk Westmaas een beroep op uw medewerking.

Sinds 1 januari is de praktijk overgenomen door Zorggroep Hoeksche Waard. Dit heeft er toe geleid dat er in de praktijk allerlei veranderingen hebben plaatsgevonden. Voor u is het meest zichtbare dat de apotheek verdwenen is en er een uitgiftepunt voor medicatie van APPO gekomen.

Dit proces verloopt nog niet altijd helemaal naar wens. Wij werken er samen met APPO hard aan om voor u de uitgifte van medicijnen zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Het is gebleken dat de doktersassistentes, die voorheen tevens apothekersassistentes waren, het gezicht en de vraagbaak van de praktijk zijn. Echter kunnen zij uw vragen mbt medicijnen niet beantwoorden en kunnen zij u alleen verwijzen naar APPO of uw eigen apotheek.

Helaas worden onze assistentes en sinds kort medewerkster van het uitgiftepunt hierdoor regelmatig respectloos en soms zelfs agressief benaderd. Deze uitingen zorgen voor een zeer vervelende werksfeer en in combinatie met de toegenomen druk en de extra stress dreigt dat hen dat teveel te worden.

U mag er op vertrouwen dat uw zorgvraag wordt gehoord en dat wij allemaal doen wat we kunnen om u zo goed mogelijk te helpen. We doen hierbij dan ook een dringend beroep op uw medewerking om hier weer samen doorheen te komen. Help ons om u te helpen.

Met begrip. Met respect. Vóór elkaar en mét elkaar. Wij staan graag voor u klaar!

Hartelijk dank.

Huisartsenpraktijk Westmaas.

Publicatiedatum: 22-04-2021