Praktijkondersteuner gezocht voor onze praktijk in Westmaas is INGEVULD! – Huisartsenpraktijk Westmaas – Westmaas

Huisartsenpraktijk Westmaas biedt volledige huisartsenzorg en bij ons vindt u een uitgiftepunt van de APPO apotheek. Op de website van Huisartsenpraktijk Westmaas kunt u terecht voor informatie over de praktijk, gezondheidsnieuws en biedt de site een aantal services via handige formulieren. Zoals voor het inschrijven bij de praktijk, klachten melden, wijzigingen doorgeven en u kunt ons vragen stellen. Kijk hiervoor in het menu onder services.

Terug naar overzicht

Praktijkondersteuner gezocht voor onze praktijk in Westmaas is INGEVULD!

Word jij onze nieuwe Praktijkondersteuner?

 Ben jij een gediplomeerde, patiëntvriendelijke, ambitieuze praktijkondersteuner? Wil je samen met de huisartsen de zorg vormgeven? Dan ben je van harte welkom om te komen werken in onze huisartsenpraktijk Westmaas in het dorp Westmaas in de Hoeksche Waard!

Wij zoeken per direct een  Praktijkondersteuner!

(aantal uren in overleg, met een minimum van 1 dag)

 Hoe ziet jouw werk eruit?

Als praktijkondersteuner ben je ondersteunend aan de huisarts. Je bent de specialist in het bieden van ondersteuning van mensen met chronische gezondheidsproblemen, voor deze groep draai je dan ook spreekuren Wij doen mee aan de keten zorgprogramma’s Astma/COPD, CVRM en diabetes.  Wil jij hier je steentje aan bijdragen?  Het concretiseren van ouderenzorg staat op ons wensenlijstje. Verder werk je nauw samen met de ketenzorgpartners.

Waar ga je werken?

De huisartsenpraktijk is sinds januari dit jaar overgenomen door de Zorggroep Hoeksewaard. Onze praktijk is uitgifte punt van APPO apotheek. Meer informatie vind je op: www.huisartsenpraktijkwestmaas.nl

Je werkt in de praktijk samen met twee doktersassistentes, een POH-S en twee waarnemend huisartsen. De sfeer in ons team is bijzonder goed. We hebben ambitieuze plannen om te gaan verhuizen naar een groter pand. We zijn geaccrediteerd en dit jaar worden we opnieuw geaccrediteerd. Het HIS waar we mee werken is Promedico. De praktijk is actief aan de slag met het verbeteren van kwaliteit en we gaan Lean werken opstarten.

Dit verwachten we van jou:

De collega die wij zoeken heeft minimaal een afgeronde relevante HBO-V/MBO-V opleiding. Je kern vaardigheden, kennis en talenten zijn:

 • een afgeronde opleiding Praktijkondersteuner;
 • ervaring met motiverende gesprek-voering;
 • een klantvriendelijke en patiëntgerichte werkhouding;
 • capaciteiten om zelfstandig en in teamverband te werken;
 • flexibiliteit;
 • doorzettingsvermogen;
 • stressbestendig;
 • verantwoordelijkheidsgevoel voor de kwaliteit van de zorg binnen de huisartsenpraktijken;
 • je bent bevoegd om protocollaire zorg te verlenen;
 • verbinding leggen met ketenzorgpartners;
 • je kunt overstijgend denken.

Arbeidsvoorwaarden

Wat heeft Huisartsenpraktijk Westmaas te bieden?

Je krijgt ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen in een klein team. Via de zorggroep Hoeksewaard worden regelmatig diverse scholingen aangeboden waaraan je kunt deelnemen.

Jouw salaris is op basis van opleiding en ervaring en inschaling volgens de CAO Huisartsenzorg.

We zien jouw reactie met nieuwsgierigheid tegemoet voor 15 november!

Huisartsenpraktijk Westmaas, Munnikenweg 4, 3273LG Westmaas

www.huisartsenpraktijkwestmaas.nl

Voor vragen over deze functie kunt je  terecht bij Natasja van Moorst (praktijkmanager): n.vanmoorst@zghw.nl /06 20190341. Tevens kan je jouw motivatiebrief met CV sturen naar dit emailadres.

 

Publicatiedatum: 11-10-2021