Wij zoeken een huisarts! – Huisartsenpraktijk Westmaas – Westmaas

Huisartsenpraktijk Westmaas biedt volledige huisartsenzorg en bij ons vindt u een uitgiftepunt van de APPO apotheek. Op de website van Huisartsenpraktijk Westmaas kunt u terecht voor informatie over de praktijk, gezondheidsnieuws en biedt de site een aantal services via handige formulieren. Zoals voor het inschrijven bij de praktijk, klachten melden, wijzigingen doorgeven en u kunt ons vragen stellen. Kijk hiervoor in het menu onder services.

Terug naar overzicht

Wij zoeken een huisarts!

Wil jij graag werken in een dorpspraktijk in de nabijheid van een stad? Vind jij het leuk om in een klein team te werken? Dan is deze vacature iets voor jou!

 Hoe ziet jouw werk eruit?

Als huisarts houd je je binnen de praktijk bezig met de dagelijkse huisartsenzorg van de aangesloten patiëntenpopulatie. Van de eerste klacht tot de diagnose, de behandeling en alle bijbehorende nazorg. Als arts kijk je verder dan alleen de ziekte. Je kijkt ook naar de gevolgen van gezondheidsproblemen voor het dagelijkse leven van de cliënt en dat van de omgeving. Je organiseert en beheert zelf de medische consultaties en je verricht klinische onderzoeken. Je beslist zelf over specifieke zorgverlening en doorverwijzingen naar externe zorgverleners voor meer specialistische consulten. Je bent verantwoordelijk voor het voorschrijven van medicatie, behandelingen en de opvolging ervan (controles, vervolgonderzoeken). Met betrekking tot preventieve gezondheidszorg bied je informatie over risicobeperking, vaccinaties, oncologische screening, deelname aan volksgezondheidsonderzoeken.

Wil je meer informatie over deze vacature? Klik dan hier

Publicatiedatum: 21-07-2022