Hoe kunt u als patiënt meehelpen om de druk op de praktijk te verlagen? – Huisartsenpraktijk Westmaas – Westmaas

Huisartsenpraktijk Westmaas biedt volledige huisartsenzorg en bij ons vindt u een uitgiftepunt van de APPO apotheek. Op de website van Huisartsenpraktijk Westmaas kunt u terecht voor informatie over de praktijk, gezondheidsnieuws en biedt de site een aantal services via handige formulieren. Zoals voor het inschrijven bij de praktijk, klachten melden, wijzigingen doorgeven en u kunt ons vragen stellen. Kijk hiervoor in het menu onder services.

Terug naar overzicht

Hoe kunt u als patiënt meehelpen om de druk op de praktijk te verlagen?

Ook in onze de regio neemt de druk op de huisartsenzorg toe. Door de coronapandemie hebben mensen hun zorg vaak uitgesteld en zitten zij met gezondheidsvragen. Gelukkig weten ze de weg naar de zorg weer te vinden en wij willen onze patiënten graag helpen. Echter is de vraag naar de uitgestelde zorg nu zo groot dat de wachttijden oplopen. Mede gezien de krappe bezetting van personeel vanwege de vakantie periode.

Wij vragen hiervoor uw begrip en raden u aan voordat u belt ook ook eens te kijken op www.thuisarts.nl of www.moetiknaardedokter.nl. Hier kan accurate en betrouwbare informatie gevonden worden waardoor het soms niet eens meer nodig is om langs de huisarts te gaan.

Natuurlijk blijft u van harte welkom in onze praktijk maar kijk of het noodzakelijk is om direct te bellen voor een afspraak of na uw  vakantie.

Bedankt namens het team Westmaas!

Publicatiedatum: 22-07-2021