Griepvaccinatie datum en locatie bekend – Huisartsenpraktijk Westmaas – Westmaas

Huisartsenpraktijk Westmaas biedt volledige huisartsenzorg en bij ons vindt u een uitgiftepunt van de APPO apotheek. Op de website van Huisartsenpraktijk Westmaas kunt u terecht voor informatie over de praktijk, gezondheidsnieuws en biedt de site een aantal services via handige formulieren. Zoals voor het inschrijven bij de praktijk, klachten melden, wijzigingen doorgeven en u kunt ons vragen stellen. Kijk hiervoor in het menu onder services.

Terug naar overzicht

Griepvaccinatie datum en locatie bekend

Op donderdag 11 november worden de griepprikken gegeven van half 6 tot half 8.

De griepprikken worden gegeven in De dorpskerk , via de hoofdingang aan de breestraat.

De griepprik krijgt u alleen als u een uitnodiging heeft ontvangen. Op de brief  die u ontvangen heeft staan tijdsblokken. Houdt u alstublieft het voor u geldende tijdsblok aan, in verband met verspreiding van de drukte. Dit jaar worden ook  vaccinaties gegeven tegen pneumokokken. Mensen in de leeftijd van 69 t/m 73 jaar komen hier dit jaar voor in aanmerking.  U ontvangt hiervoor een aparte brief met een uitnodiging op dezelfde dag, tijd en locatie. U krijgt dan 2 prikken.

Indien u op 11 november  een of meer van de volgende klachten heeft:  Verkoudheid, keelpijn, niezen, hoesten, opeens moe, niet meer ruiken of proeven, koorts. Dan mag u de griepprik niet , neemt u contact op met de praktijk als u weer beter bent.

U krijgt de griepprik in uw bovenarm. Draag daarom kleren waarbij u gemakkelijk uw bovenarm bloot kunt maken.

Bent u op vakantie op 11 november, of ligt u in het ziekenhuis , belt u dan als u weer thuis bent naar de praktijk voor meer informatie.

Vergeet niet uw uitnodigingsbrief mee te nemen.

Als u thuis wordt geprikt , u heeft een thuisprik brief ontvangen , dan kunt u de assistente verwachten op donderdag 11  november tussen 9:00  en 13.00 uur.

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Team huisartsenpraktijk Westmaas

 

Publicatiedatum: 05-10-2021