Doktersassistente gezocht voor huisartsenpraktijk Westmaas! – Huisartsenpraktijk Westmaas – Westmaas
Header afbeelding
Munnikenweg 4 3273LG Westmaas Tel:0186 571531 Spoed 0186 576164

Terug naar overzicht

Doktersassistente gezocht voor huisartsenpraktijk Westmaas!

Word jij onze nieuwe collega Doktersassistente? 

Ben jij doktersassistente of bijna klaar met de opleiding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een gezellig team? Dan ben je van harte welkom om te komen werken in onze huisartsenpraktijk Westmaas in het dorp Westmaas in de Hoeksche Waard!

Wij zoeken ter uitbreiding van ons team per direct een flexibele en deskundige doktersassistente voor 27 uren (3 dagen).

Je werkdag ziet er als volgt uit:

  • Na een zorgvuldige triage maak je afspraken voor de patiënt bij de huisarts of voor het assistentenspreekuur.
  • Je voorziet de patiënt van advies en/of informatie volgens de richtlijnen.
  • In de middag draai je geregeld spreekuur waar je verschillende medische handelingen zelfstandig uit kan voeren worden.
  • Tevens draag je zorg voor administratieve handelingen binnen de huisartsenpraktijk.

De huisartsenpraktijk is sinds januari dit jaar overgenomen door de Zorggroep Hoeksewaard. Onze praktijk is uitgifte punt van APPO apotheek. Meer informatie vind je op: www.huisartsenpraktijkwestmaas.nl

Je gaat in onze praktijk samenwerken met een doktersassistente, twee POH-S en twee waarnemend huisartsen. De sfeer in ons team is bijzonder goed. We hebben ambitieuze plannen om te gaan verhuizen naar een groter pand. We zijn geaccrediteerd en dit jaar worden we opnieuw geaccrediteerd. Het HIS waar we mee werken is Promedico. De praktijk is actief aan de slag met het verbeteren van kwaliteit en we gaan Lean werken opstarten. Wil jij hier graag je steentje aan bijdragen en is dit een uitdaging voor jou? Dan kan jij ons mee helpen onze praktijk verder te professionaliseren.

Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform het CAO Huisartsenzorg afhankelijk is van jouw werkervaring.

Ben jij  klantvriendelijk en patiëntgericht? Beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden?  Houd je van aanpakken? Kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken? Reageer dan direct op deze vacature.

 

We zien jouw reactie met nieuwsgierigheid tegemoet voor 1 november!

Huisartsenpraktijk Westmaas

Munnikenweg 4

3273LG Westmaas

www.huisartsenpraktijkwestmaas.nl

 

Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Natasja van Moorst (praktijkmanager): n.vanmoorst@zghw.nl /06 20190341. Tevens kan je jouw motivatiebrief met CV sturen naar dit emailadres.

Publicatiedatum: 05-10-2021