Brief voor alle patienten ivm de verhuizing – Huisartsenpraktijk Westmaas – Westmaas

Huisartsenpraktijk Westmaas biedt volledige huisartsenzorg en bij ons vindt u een uitgiftepunt van de APPO apotheek. Op de website van Huisartsenpraktijk Westmaas kunt u terecht voor informatie over de praktijk, gezondheidsnieuws en biedt de site een aantal services via handige formulieren. Zoals voor het inschrijven bij de praktijk, klachten melden, wijzigingen doorgeven en u kunt ons vragen stellen. Kijk hiervoor in het menu onder services.

Terug naar overzicht

Brief voor alle patienten ivm de verhuizing

Beste patiënten,

Vrijdag of zaterdag valt onderstaande brief op uw deurmat:

 

Betreft: Verhuizing Huisartsenpraktijk Westmaas

Beste patiënt,

Graag willen wij in deze brief u informeren over de verhuizing van Huisartsenpraktijk Westmaas naar de tijdelijke locatie aan de Beatrixlaan 32c.

In eerdere berichtgeving heeft u kunnen vernemen dat de huisartsenpraktijk gaat verhuizen naar een tijdelijke locatie. De huidige locatie voldoet niet meer aan eisen. Er is geen pasklaar pand beschikbaar en is de praktijk op zoek naar een nieuw te ontwikkelen pand. De huidige locatie wordt gehuurd door de praktijk en het pand is reeds verkocht. Hierdoor wordt het noodzakelijk dat de praktijk verhuist naar een tijdelijke locatie.

De verhuizing

Inmiddels is de bouw van de tijdelijke locatie gestart en is de planning dat het pand per 4 april 2022 in gebruik genomen kan worden. Dit betekent dat de praktijk op 31 maart en 1 april 2022 gesloten is in verband met de verhuizing. De praktijk blijft wel ten alle tijden voor spoed bereikbaar.

Het nieuwe adres van de praktijk is:

Huisartsenpraktijk Westmaas

Beatrixlaan 32c

3273 AB Westmaas

Alle telefoonnummers blijven ongewijzigd, die verhuizen mee met de praktijk. Vanaf 4 april 2022 zijn we weer te bereiken op de tijden die u van ons gewend bent.

Wijziging ophalen van herhaalmedicatie

Bijgesloten bij deze brief vindt u de informatie vanuit APPO over het ophalen van herhaalmedicatie. U leest hier  hoe u gebruik kunt maken van de APPO afhaalautomaat.

Inloop

Om kennis te maken met onze nieuwe (tijdelijke) locatie nodigen we u van harte uit voor een inloopuurtje op de praktijk. U bent van harte welkom op 13 april 2022 tussen 16.00 en 18.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Team Huisartsenpraktijk Westmaas B.V.

Publicatiedatum: 24-03-2022