Bereikbaarheid en waarneming – Huisartsenpraktijk Westmaas – Westmaas

Huisartsenpraktijk Westmaas biedt volledige huisartsenzorg en bij ons vindt u een uitgiftepunt van de APPO apotheek. Op de website van Huisartsenpraktijk Westmaas kunt u terecht voor informatie over de praktijk, gezondheidsnieuws en biedt de site een aantal services via handige formulieren. Zoals voor het inschrijven bij de praktijk, klachten melden, wijzigingen doorgeven en u kunt ons vragen stellen. Kijk hiervoor in het menu onder services.

Terug naar overzicht

Bereikbaarheid en waarneming

Beste Patient,

Tot onze spijt is de praktijk de afgelopen 2 weken minder goed bereikbaar geweest voor het maken van afspraken. Op maandag 2, dinsdag 3 en donderdagmiddag 5 augustus  en dinsdagmiddag 10 augustus is er geen assistente aanwezig geweest in verband met ziekte. Het is niet gelukt om vervanging te regelen aangezien onze collega praktijken ook met vakantiebezettingen werken. Gelukkig is er altijd een huisarts voor spoed beschikbaar. De huisartsen van Heienoord staan ons bij tijdens afwezigheid van onze eigen huisartsen.

Mocht u een klacht in willen dienen dan is dat mogelijk via het klachtenformulier op de website in plaats van contact op te nemen met de assistente. Klik hier voor het formulier.

Eind augustus zal huisarts Eline Schreuders gaan genieten van haar zwangerschapsverlof. Tijdens haar afwezigheid neemt Lous Schinning haar diensten waar.

Ik hoop op uw begrip.

Natasja van Moorst

Praktijkmanager

Publicatiedatum: 12-08-2021